Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięsna pasta do chleba

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 1 laska
cebula 1 sztuka
czosnek 3 ząbki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
musztarda ostra 2 łyżki
majonez 2 łyżki
wędzony boczek 40 (gotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Mięsna pasta do chleba

Boczek, kiełbasę, czosnek i cebulę zmielić w maszynce. Wymieszać z musztardą i keczupem. Doprawić do smaku kucharkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 20.07.2013 22:08
Przepis wart wypróbowania.
caralajna 12.06.2013 08:24
ciekawy przepis. nie słyszałam o takiej paście.
romanrafal
romanrafal 04.04.2013 17:53
pyszna pasta
Krystyna32 23.01.2013 08:57
extra
Iwusia 05.12.2012 23:16
ale pychotka :)
mirosława4 03.07.2012 15:24
smaczna
m1monika 02.07.2012 10:39
smaczna :-)
Seba 15.06.2012 08:32
pycha
kuklik 15.05.2012 18:10
lubię takie pasty
IZABELA29 12.02.2012 09:46
pyszne
ben-ka 11.02.2012 09:48
lubię robić pasty do pieczywa Twoja by mi smakowała.
Iwona51
Iwona51 16.01.2012 10:38
smaczna
Motorek 14.01.2012 10:56
pycha
staropolanka5 13.01.2012 23:34
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak