kiszony kalafior

kiszony kalafior

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1 kg
  • sól

    5 dag
  • koper

    3-4 łodygi
  • kilka ziaren gorczycy

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

kalafior myjemy, dzielimy na małe różyczki, zalewamy dwoma szklankami osolonej wody. Na wierzch wkładamy koper i dodajemy gorczycę. Naczynie przykrywamy płótnem, papierem lub pokrywką. Odstawiamy na 3-4 dni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

zuzanna6

28.11.2010 08:03
zaskakujące

buksiak12

14.09.2010 17:35
pewnie smakuje jak kiszona kapusta

Patrycja40

31.07.2010 10:04
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat