Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki z musem jabłkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśników 6 gotowych
rodzynek 1 szklanka
posiekanych orzechów włoskich 3/4 szklanki
serka waniliowego 1 opakowanie
mus jabłkowy 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z musem jabłkowym

Ciepłe naleśniki smarujemy dżemem, posypujemy rodzynkami i orzechami. Trochę rodzynek i orzechów zostawiamy do dekoracji. Naleśniki zwijamy w ruloniki i polewamy serkiem waniliowym. Posypujemy odłożonymi bakaliami.

Dżem można wymieszać z cukrem waniliowym ale niekoniecznie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak