Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

De volaille

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 sztuki
jaja 2 sztuki
masło 4 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: De volaille

Mięso mielimy, doprawiamy. Z powstałej masy formujemy niewielkie placki (na dłoni). Na każdym z nich dajemy po łyżce masła i zlepiamy. Panierujemy w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 13.01.2012 19:11
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak