Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pralinki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada mleczna 1 tabliczka
herbatniki 10 sztuk
bezy 10 sztuk
Biszkopty 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pralinki

Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej, przestudzić. Herbatniki, bezy i biszkopty rozkruszyć. Dodać je do zimnej czekolady, dokładnie rozmieszać. Masę kłaść łyżeczką na folię aluminiową i zostawić do zastygnięcia w chłodnym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 03.02.2014 10:46
bardzo dobre
w mojej kuchni 12.02.2013 23:17
smaczne i łatwe
Grazyna0211 30.08.2012 14:15
świetne
Wafelek2601 03.07.2012 09:03
Super
Renia1 20.06.2012 17:24
swietny pomysl na szybki deser
mic 08.05.2012 14:15
mnie taki deser przekonuje do siebie
Ada-Gaba 07.03.2012 12:48
uwielbiam
Wacław 27.01.2012 16:42
fajny przepis !
Beatris 17.01.2012 15:46
Bardzo często robię pralinki. Domowe są pyszne.
Weronika_eM 16.01.2012 14:53
pyszności
DanutaS 15.01.2012 20:17
szybki deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak