Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dobry musss z gruszek

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 1 kg
białko 6 szt
cukier 6 łyżek
cukier waniliowy 2 paczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dobry musss z gruszek

Na blaszce wysmarowanej masłem ułożyc gruszki , lekko pokropic wodą i dac do piekarnika , upiec . Upieczone gruszki przecedzamy przez sitko > Białka ubijamy na sztywna piane , później dajemy obydwa cukry , ubijamy nadal . Dodajemy do przecieru gruszkowego i pomalutku wymieszac , Ostudzic i podawac .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 06.04.2013 20:36
mniam pycha
olkaaa 11.03.2013 07:33
super przepis
babi17 03.01.2013 13:38
pyszny
Ada-Gaba 10.09.2012 07:09
rewelacyjny
marchewka 10.07.2012 00:12
musi być smaczny ten musss :)
Betka 29.05.2012 18:51
ciekawy przepis warty wypróbowania
romanrafal
romanrafal 09.04.2012 08:33
podoba mi się
KasiaK90 31.01.2012 13:45
dobry ? pyszny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak