Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 1/2 kg
fasolka szparagowa (mrożona) 40 dag
cebula biała 1 szt.
czosnek 2 ząbki
masło 4 łyżki
mąka 3 łyżki
tymianek k gałązek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka z fasolką

Cebulę i czosnek posiekaj, zeszklij na połowie masła. Wsyp fasolkę, podduś.
Wątróbkę oczyść, pokrój na plasterki. Obtocz w mące. Podsmaż na reszcie masła z obu stron. Przypraw. Obłóż fasolką, posyp posiekanym tymiankiem, przypraw, duś ok. 5 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 16.01.2012 17:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak