Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i kiełkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza 1 puszka
kiełki pszenicy 1 puszka
ogórki konserwowe 2
por
majonez 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i kiełkami

Kiełki i kukurydzę odcedzić. Ogórki i por pokroić w półplasterki, tuńczyka rozdrobnić widelcem. Połączyć wszystkie składniki z majonezem. Przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak