Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klopsiki śledziowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 50 dag
pieczone mięso 25 dag
duży, ugotowany ziemniak
cebule 2
żółtko jajek 2
masło
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki śledziowe

Rybę, mięso i ziemniaki przepuścić przez maszynkę. Cebulę obrać, posiekać i przesmażyć na maśle, włożyć do masy śledziowo-mięsnej. Dodać żółtka, pieprz i starannie wyrobić. Uformować podłużne klopsiki i smażyć je na maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mikrusiak 12.01.2012 20:45
pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak