Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papiloty rybne

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
sok z cytryny
ryba 4 (chuda)

Przepis i sposób przygotowania na: Papiloty rybne

Filety opłukać i osuszyć, rozłożyć każdy osobno na folii aluminiowej. Skropić sokiem z cytryny, obsypać przyprawą do ryb, pozostawić na 10 minut. Każdą porcję dokładnie owinąć folią, brzegi założyć. Piec ok. 15 minut na ruszcie lub grillu, obracając. Serwować z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak