Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJKA FASZEROWANE II

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
twarożek 3 łyżki
tuńczyk kawałki w oleju 2 łyżki
cytryny 1/8 sztuki
koperek 1 pęczek
sól 1/8 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/8 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA FASZEROWANE II

Jajka ugotować na twardo, następnie przeciąć wzdłuż i wydrążyć żółtka. Żółtka połączyć z twarożkiem, tuńczykiem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Następnie uformować kulki wielkością pasujące do wydrążonych otworów. Kulki obtoczyć w posiekanym koperku, a następnie włożyć do jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 02.02.2014 23:48
to coś dla mnie - pycha
romanrafal
romanrafal 11.01.2014 16:15
pyszne jajeczka
Beata23 04.01.2014 11:16
pyszne jajka
Ela15 25.08.2013 19:34
bardzo lubię
Krystyna32 26.04.2013 16:25
bardzo lubię
IKrakowianka 17.09.2012 15:53
Super farsz
Anna152 01.05.2012 08:54
swietne
Wacław 24.04.2012 10:47
dla mnie też pycha
RenataZ-et 02.04.2012 19:19
to coś dla mnie !
jeta72 25.02.2012 18:34
uwielbiam jajka!!!
zuzanna_z 02.02.2012 11:21
lubię jajka faszerowane
Dorota59 23.01.2012 10:43
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak