Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do rurek lub babeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 500 ml
masło 1/2 kostki
budyń waniliowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do rurek lub babeczek

Budyń przygotować wg opisu na opakowaniu. Ostudzić. Masło utrzeć, dodać do budyniu. Zmiksować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 05.07.2013 09:46
proste i smaczne !
caralajna 20.02.2013 07:31
fajne
Iwusia 09.12.2012 23:40
wspaniałe
barbara11561 05.12.2012 16:23
pyszne
mirosława4 16.10.2012 17:09
fajne
Seba 04.06.2012 13:16
fajne
Anna152 28.04.2012 15:14
dobre
Krystyna32 27.02.2012 15:44
pycha
Motorek 18.01.2012 18:25
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak