Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuskus miętowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kuskus 200 g
oliwa 4 łyżki
mięta świeża siekana 1/4 szklanki
sól
pieprz
pomidory bez skóry 2 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: Kuskus miętowy

Kuskus zalać posolonym wrzątkiem, odstawić. Kiedy główne danie jest gotowe, rozgrzać oliwę na patelni, rozdrobnić widelcem kuskus i podgrzać na patelni. Wyłączyć gaz, potem dodać pomidory, miętę, sól i pieprz, zamieszać. Podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak