Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaki z ogniska z masłem i solą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 8 szt
masło
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki z ogniska z masłem i solą

rozpalamy ognisko i dorzucamy duża ilośc drewna. Gdy wszystko sie wypali rozgrzebujemy żar i wrzucamy ziemniaki przykrywając je z powrotem żarem na jakieś 15 min. Wyciągamy je po tym czasie powinny mieć twardą czarna skorupę rozłamujemy je na pół posypujemy solą i dodajemy masła i Smacznego!!:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak