Śledż w śmietanie

Śledż w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety śledziowe

    1/2 kg
  • jabłko kwaśne

    1 szt
  • ocet

    1 łyżka
  • cebula biała

    2 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • śmietana

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie skrapiamy octem, kroimy na 3-4 części i układamy na talerzu. Jabłko trzemy na tartce, cebulę kroimy w cienkie półplasterki i układamy na śledziach. Śmietanę mieszamy z musztardą i dodajemy do śledzi, jabłka i cebuli. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Betka

09.07.2012 07:30
super;)

jozefinach

06.06.2012 10:25
Pyszności.

RenataZ-et

03.04.2012 20:18
super

Margo1

30.03.2012 14:40
dawno nie jadłam

Seba

06.03.2012 00:38
smaczny

Katarzyna/kate1980

21.02.2012 19:06
pomysłowe

Maniek2

21.02.2012 08:27
super

joanna77

20.01.2012 20:42
super takie śledzie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat