Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    6 szt.
  • orzechy włoskie

    5 dkg.
  • majonez

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja gotuję na twardo i \"dziobię\" widelcem. Orzechy wsadzam do woreczka foliowego i tłukę tłuczkiem do mięsa. Łącze wszystko z majonezem, doprawiam solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat