Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
jabłko 1 szt.
marchewka 1 szt.
cebula 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu z kapusty kiszonej

Kapustę najlepiej raz opłukać i poszatkować, jabłko i marchewkę zetrzeć na tarce z grubymi oczkami, lub pokroić w kosteczkę. Połączyć składniki, dodać olej, sól i odrobinę cukru (1łyżeczka). Świetny dodatek do mięs.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 20.09.2010 11:48
moja mama taką robi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak