Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spód do ciasta czekoladowo-miodowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód 2 łyżki
masło 2 łyżki
płatki czekoladowe 2,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Spód do ciasta czekoladowo-miodowy

Płatki śniadaniowe rozkruszyć tłuczkiem. Wymieszać z miodem i miękkim masłem na gładką masę. Wylepić spód blachy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 15.05.2013 21:37
szybko i smacznie
caralajna 17.03.2013 07:03
a jakie płatki są dobre, bo ja kiedyś robiłam z muszelek czekoladowych i mi takie gumowy spód wyszedł :(
berys18 18.11.2012 09:47
fajny pomysł
Kas2 10.10.2012 23:49
dobra baza
mirosława4 12.09.2012 18:53
fajny
Motorek 31.08.2012 08:49
extra
Anna152 17.08.2012 12:58
dobry przepis
Krystyna32 10.07.2012 16:40
fajne
Seba 12.06.2012 11:51
super
mela251
mela251 07.03.2012 07:56
pycha
Ada-Gaba 13.02.2012 13:07
fajne
Wafelek2601 16.01.2012 10:22
nie, tego spodu nie pieczemy.
agnieszka214 16.01.2012 08:26
i upiec czy co bo nie napisane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak