Składniki:
karp | 1,5 kg |
cytryna | 1 szt |
sól | do smaku |
oliwa | 1/2 szkl. |
LIŚĆ LUROWY | 1 szt |
pierz | do smaku |
cebula | 4 szt |
natka pietruszki | do smaku |
migdały słodkie nieprażone | 12 szt |
orzechy włoskie | 4 szt |
cleb biały | 1 kromka |
karp | 1,5 kg |
cytryna | 1 szt |
sól | do smaku |
oliwa | 1/2 szkl. |
LIŚĆ LUROWY | 1 szt |
pierz | do smaku |
cebula | 4 szt |
natka pietruszki | do smaku |
migdały słodkie nieprażone | 12 szt |
orzechy włoskie | 4 szt |
cleb biały | 1 kromka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: