Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krążki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 20 dag
czerstwe bułki 2 szt
masło 10 dag
jajko 2
cebula 1
śmietana 100 ml
sól
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: krążki rybne

Filety zemleć w maszynce,z jajek usmażyć jajecznicę,cebulę pokroić i zeszklić na oleju,cytrynę wycisnąć.Bułki pokroić ,zalać śmietaną ,namoczone utrzeć z masłem dodać rybę ,jajecznicę i cebulę,doprawić sokiem z cytryny ,solą i pieprzem.Masę zmiksować.Z masy formować wałki grubości palca,zwijać w krążki,obtoczyć w bułce tartej i usmażyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 14.02.2012 21:45
fajne
Ewelina38 11.01.2012 11:37
smaczne, lubimy takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak