Składniki:
wywar z kości | 1 litr |
sól | |
włoszczyzna | 10 dag |
cebula | 0,5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
cukier | |
czosnek | 1-2 ząbki |
Kwas burakowy | 0,25 litra |
pieprz |
wywar z kości | 1 litr |
sól | |
włoszczyzna | 10 dag |
cebula | 0,5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
cukier | |
czosnek | 1-2 ząbki |
Kwas burakowy | 0,25 litra |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: