Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona szynkówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynkówka bez kości
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna
cebula
Majeranek suszony Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona szynkówka

Mięso kroimy na gube plastry. Dokładnie posypujemy przyprawami i odstawiamy na conajmniej pół godziny. Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą i wykładamy mięso przekładając pokrojoną cebulką. Pieczemy w piekarniku (pod przykryciem) około 1,5-2 godzin w temperaturze 200 stopni. Podajemy na obiad. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 27.02.2012 16:53
pycha
monika141 20.02.2012 10:03
fajne
malcik111 26.01.2012 09:44
ciekawa propozycja
Emilia22 10.01.2012 16:31
aż ślinka cieknie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak