Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Konfitura truskawkowo-jagodowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

truskawki 1 kg
jagody 0,5 kg
żelfix 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Konfitura truskawkowo-jagodowa

truskawki opłukać i odszypułkować.Duże owoce rozgnieść widelcem,małe zostawić w całości.Dodać opłukane i osączone jagody oraz żelfix.Gotować razem 2 minuty i natychmiast przełożyć do wyparzonych słoików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak