Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z szynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 10 dag
ryż brązowy 1 woreczek
sól
ogórek zielony 1 szt
cebula 1/4 szt
oliwki czarne

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z szynką

Ryż brązowy gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy i studzimy . Szynkę kroimy w cieniutkie paseczki . Cebule kroimy w piórka .Oliwki kroimy w plasterki .Ogórka obieramy i kroimy w kostkę Składniki łączymy z sobą .Doprawiamy solą pieprzem i oliwą z oliwy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 10.01.2012 15:13
smaczne
jolita 10.01.2012 14:58
mniam
iwa643 10.01.2012 07:45
Super na kolację

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak