Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z ryżu i fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 woreczek
fasolka szparagowa 1 garść
sól
pieprz
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z ryżu i fasolki szparagowej

Ryż gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy . Fasolkę gotujemy na parze .kroimy w małą kosteczkę i dodajemy do ryżu . doprawiamy solą pieprzem i wycisniętym czosnkiem .Dodajemy oliwy z oliwek Mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 10.01.2012 07:22
Smaczne i lekkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak