Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska zielonym ogórkiem i sosem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
ogórek zielony 1 szt
czosnek 1 ząbek
majonez 1 łyżka
śmietana 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska zielonym ogórkiem i sosem czosnkowym

Kapustę kroimy dosć drobno . Ogórka myjemy obieramy i ścieramy na tarce duże oczka .Składniki mieszamy . Czosnek wyciskamy .Majonez mieszamy z śmietana solimy do smaku .dodajemy wyciśnięty czosnek -mieszamy .Sos dodajemy do sałatki .Mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 10.01.2012 07:16
Podajemy do mięs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak