Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebulki z pieca

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebulki 18 szt
oliwa 1 szkl.
cytryna 1 szt
sól do smaku
natka pietruszki do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: cebulki z pieca

Umyte, nie obrane, małe cebulki ułożyć w brytfannie i poooolać oliwą obficie :) Włożyć do słabo rozgrzanego pica i piec obracając i dodając oliwę. Po ok. 30 minutach, gdy pięknego koloru nabiorą, wyjąć, obrać i ułożyć przybrana kawałkami cytryny i natką. Posolić posypać pieprzem i polać świeżą oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 11.05.2012 12:59
Dobra rzecz.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak