Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidor marynowany z bryndzą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor duzy 1 szt
bryndza 150 gram
smietana 18% 20 ml
oliwa 50 ml
ząbek czosnku 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
rozmaryn do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidor marynowany z bryndzą

Pomidora parzymy i obieramy ze skórki.Następnie kroimy na 6 części,wycinamy pestki i marynujemy w oliwie z oliwek z czosnkiem,rozmarynem i bazylią przez 4 godz.Bryndze mieszamy ze śmietaną.bryndze kładziemy łyżka na talerz na to kładziemy pomidora i polewamy oliwą z oliwek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 18.10.2013 08:38
świetny pomysł
Ada-Gaba 29.06.2013 07:03
fajny pomysł
ONY_za_kare 09.05.2013 12:07
pyszny pomysł!
Iwusia 14.10.2012 22:16
już czuję ten wyśmienity smak
angelika14 09.06.2012 12:32
ale pyszności...
Dawid12 09.05.2012 22:43
dobre
radosna29 03.03.2012 23:13
super
Wafelek2601 02.02.2012 12:30
ciekawe
mirosława4 14.01.2012 18:30
fajny
RenataZ-et 12.01.2012 20:38
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak