Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wędzona ryba 20 dag
suszone śliwki bez pestek 15 dag
sól
pieprz
twaróg 15 (wiejski)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby

Śliwki namoczyć w zimnej przegotowanej wodzie 30 minut, osączyć. Rybę po zdjęciu skóry oczyścić z ości. Twaróg, rybę i śliwki zmielić w maszynce, doprawić pieprzem i solą, dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak