Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś wędzony z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony łosoś 25 dag
majonez 4 łyżki
sok z cytryny
koperek 2 łyżki
pomidorki cherry 8
zielona sałata
sól
pieprz
pieczarki 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś wędzony z pieczarkami

Pieczarki umyć, poszatkować w cienkie płatki, natychmiast skropić sokiem z cytryny. Plastry łososia posmarować majonezem, rozłożyć na nich pieczarki, posypać koperkiem, solą i pieprzem. Zwinąć w roladki, spiąć wykałaczkami. Podawać na szklanym półmisku, udekorowanym małymi pomidorkami i liśćmi sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak