Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KASZA GRYCZANA Z SUSZONYMI GRZYBAMI

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 5 dag
kasza gryczana 30 dag
Bulion grzybowy 1/2 litra
cebula 1 sztuka
sól do smaku
tłuszcz

Przepis i sposób przygotowania na: KASZA GRYCZANA Z SUSZONYMI GRZYBAMI

Grzyby namoczyć, ugotować, pokroić. Na patelni przysmażyć kaszę, następnie wrzucić ją do bulionu i dodać ponownie grzyby. Posolić do smaku, dodać tłuszcz, zagotować i zapiec w nagrzanym piekarniku. Po wyjęciu polać zasmażoną na oleju cebulką. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 06.12.2012 07:37
ciekawy pomysł
angelika14 01.03.2012 15:42
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak