Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulowa pasta z czerwonym winem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1/2 kg
masło 1 łyżka
ocet balsamiczny 1 łyżka
cukier 2 łyżki
sól
pieprz
wino czerwone 150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulowa pasta z czerwonym winem

Cebulę siekamy i szklimy na maśle. Całość zalewamy czerwonym winem, mieszamy. Dodajemy pozostałe składniki i zagotowujemy. Doprawiamy do smaku. Podajemy do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak