Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JABŁKA Z MAJERANKIEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3 sztuki
Majeranek suszony Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: JABŁKA Z MAJERANKIEM

Kroki postępowania

1
Jabłka obrać, a następnie pokroić w ósemki.
Krok 1 - JABŁKA Z MAJERANKIEM foto
2
Następnie jabłka wrzucić do naczynia żaroodpornego i posypać majerankiem.
Krok 2 - JABŁKA Z MAJERANKIEM foto
3
Jabłka podlać olejem piec w piekarniku 200 C 20 minut.
Krok 3 - JABŁKA Z MAJERANKIEM foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 19.02.2014 16:49
nie jadłem takich jabłek,ciekawe
Łukasz15 20.11.2013 20:18
Ciekawe połączenie
fotoviderek 20.11.2013 07:13
Ciekawy smak :)
Granita 26.08.2013 09:00
ciekawe połączenie
IwonaDD 11.08.2013 09:04
takich jeszcze nie jadłam
caralajna 29.06.2013 07:25
super dodatek do mięs lub ryżu
IKrakowianka 01.02.2013 21:10
pomysłowe
Wacław 26.12.2012 16:10
ciekawy przepis :)
sara1 16.11.2012 10:06
jeszcze takich nie próbowałam
annagebalska 06.10.2012 09:32
ciekawy pomysł
Katarzyna59 21.08.2012 20:12
świetne
Ada-Gaba 15.08.2012 11:34
fajny przepis
m1monika 25.05.2012 10:47
ciekawe :-)
kate.500 02.05.2012 08:38
pycha
Seba 15.03.2012 09:42
fajne
calliope 29.02.2012 07:39
chętnie spróbuję :)
anula250 12.02.2012 07:46
Fajne nadzienie, które może służyć do różnych dań :)
caroline1983 03.02.2012 09:23
Dobre do wątróbki, robiłam kiedyś cos takiego ale w słoikach, po przygotowaniu (jabłka powinny byc lekko twarde wkładałam je w słoiki i pasteryzowałam
zuzanna_z 21.01.2012 13:16
muszę spróbować
Ewelina47 20.01.2012 10:56
ciekawe czy dobre nigdy takich nie jadłam
Dorota59 20.01.2012 09:26
takich nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak