Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 50 dag
sok z cytryny 1 do smaku
mleko 1 szklanka
jajko 1-2 sztuka
przyprawy do smaku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki rybne

Filety z dorsza skroop sokiem z cytryny i drobno zmiel. Do ryby dolłóż kajzerkę namoczoną mlekiem. Wbij 1- 2 jajka. Masę przypraw na pikantne solą oraz pieprzem. Dobrze wymieszaj. Uformuj pulpeciki wielkości orzecha włoskiego. Ugotuj w bulionie warzywnym z ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak