Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 30 dkg
tłuszcz 8 dkg
ser gouda 10 dkg
śmietana 8 dkg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wątróbki

Na rozgrzany tłuszcz dać umytą wątróbkę i dusić w niewielkiej ilości wody do miękkości. Zimną wątróbkę zmielić razem z serem. Do przygotowanej masy dodać śmietanę, doprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Pasta powinna być łatwa do smarowania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 08.11.2013 07:40
ciekawy pomysł, super
mela25 21.10.2013 14:26
fajny przepis
Iwusia 17.06.2013 23:32
super pasta :)
Anna138 27.12.2012 19:25
Ciekawy przepis
berys18 13.11.2012 09:34
super pomysł
barbara11561 02.11.2012 11:50
świetna
barbara11561 23.10.2012 10:08
bardzo smaczna
Łukasz15 18.10.2012 19:02
fajny przepis
Anna152 09.05.2012 15:29
pycha
Ewa111 02.04.2012 16:26
pyszne połączenie
RenataZ-et 21.03.2012 19:41
pomysłowa
Karmel 02.03.2012 12:12
mniam,mniam
joanna77 01.03.2012 20:55
smaczności
olkaaa 17.02.2012 07:38
ciekawe
Jolanta14 13.02.2012 16:39
napewno smaczna:)
bami 07.02.2012 11:22
Interesująca :)
IKrakowianka 04.02.2012 18:57
super do pieczywa
Wafelek2601 16.01.2012 08:30
smaczna
MAR3STA 14.01.2012 10:24
chętnie wypróbuję
m1monika 13.01.2012 18:01
brzmi ciekawie :-)
Wacław 12.01.2012 09:23
fajna !
Monika193
Monika193 09.01.2012 15:46
super
romanrafal
romanrafal 09.01.2012 14:55
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak