Składniki:
endywia | 250 g |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
endywia | 250 g |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: