Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebula w sosie śmietankowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 700 g
śmietana 1 szkl.
masło 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
chleb tostowy 4 biały
tymianek 1 (posiekany)
ser żółty 200 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: cebula w sosie śmietankowym

Na roztopionym maśle zeszklić cebulę pokrojoną w talarki. Przyprawić, dodać tymianek, przełożyć do żaroodpornego naczynia, polać posoloną i popieprzoną śmietaną,posypać serem i chlebem pokrojonym w kostkę. Zapiekać w temp. 200st. przez 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 08.05.2012 11:39
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak