Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z sosem francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 3 łyżki
ziemniaki 3 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z sosem francuskim

Fasolkę obieramy odcinamy końce długą kroimy na kawałki . Gotujemy w odzie z dodatkiem przyprawy kucharek . Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy . Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie . Kroimy w dużą kostkę .Składniki mieszamy .Papryke czerwona kroimy bardzo drobno posypujemy sałatkę .Robimy sos .Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym .Dodajemy musztardę francuską mieszamy . Sos polewamy sałatkę .Natkę pietruszki siekamy posypujemy sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 09.01.2012 08:56
fajne
iwa643 09.01.2012 07:53
Zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak