Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
kukurydza 1 puszka
cebula biała 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez
jajko ugotowane na twardo 4 szt
ryż 200 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i ryżem

Ugotowany ryz ostudzić, odsączyć tuńczyk i kukurydze. Włożyć wszytko do miski lub salaterki. Jajka pokroić, cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę i dorzucić do reszty składników. Doprawić pieprzem i solą, wymieszać, dołożyć majonez wedle upodobania, wszystko dobrze wymieszać i GOTOWE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 28.05.2012 15:24
pycha
Megi 28.05.2012 15:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak