Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kwaszona po czesku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kwaszona 700 g
smalec 60 g
cebula 80 g
mąka 25 g
kminek do smaku
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kwaszona po czesku

Posiekaną cebulę przyrumienić na tłuszczu, dodać kapustę, dolać trochę wody, dusić(20 min. bez przykrycia) do miękkości, dodając kminek i cukier. Pod koniec posypać mąką, posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.05.2012 14:24
Równie dobra, co poprzednia kapusta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak