Dip radzymiśki

Dip radzymiśki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serdelki

    1-2 sztuki
  • masło lub margaryna

    1-2 łyżki
  • posiekana zielenina

    1 garść
  • pikantna musztarda lub keczup

    2-3 łyżeczki
  • majonez

    1-2 łyżki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serdelki rozdrobnić i utrzeć lub zmiksować z masłem. Następnie dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać lub zmiksować. Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Iwona51

27.04.2011 15:48
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat