Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta na grzanki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koreczki helskie 2-3 sztuki
musztarda 1 łyżka
tymianek 1 (posiekany)
oliwki 10 dkg
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
kapary 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta na grzanki

Oliwki, koreczki i kapary drobniutko posiekać. Tuńczyka rozgnieść widelcem i wymieszać z resztą składników. Podawać w małej salaterce z dodatkiem grzanek, krakersów, chipsów lub zwykłego pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 02.12.2011 09:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak