Pasta z konserwowej ryby wędzonej

Pasta z konserwowej ryby wędzonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtko

    1
  • musztarda

    1 łyzka
  • śledzie w oleju

    15 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę rozetrzeć dobrze widelcem, dodać surowe żółtko i dokładnie rozetrzeć z musztardą. Gdyby masa była zbyt gęsta dodać trochę oleju z konserwy. Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kriso

27.11.2011 12:19
rewelacja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat