Składniki:
podroby | 650 g |
włoszczyzna | 150 g |
kalafior | 150 g |
pieczarki | 50 g |
cebula | 50 g |
smalec | 30 g |
masło | 40 g |
mąka | 40 g |
wywar z podrobów | 2 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
podroby | 650 g |
włoszczyzna | 150 g |
kalafior | 150 g |
pieczarki | 50 g |
cebula | 50 g |
smalec | 30 g |
masło | 40 g |
mąka | 40 g |
wywar z podrobów | 2 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: