Składniki:
gęś | 1/2 szt |
smalec | 100 g |
cebula | 150 g |
ząbki czosnku | 4 szt |
włoszczyzna | 150 g |
groszek konserwowy | 500 g |
natka pietruszki | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | do smaku |
kasza jęczmienna | 500 perłowa |
gęś | 1/2 szt |
smalec | 100 g |
cebula | 150 g |
ząbki czosnku | 4 szt |
włoszczyzna | 150 g |
groszek konserwowy | 500 g |
natka pietruszki | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | do smaku |
kasza jęczmienna | 500 perłowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: