Schab po piekarsku

Schab po piekarsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    80 dkg
  • cebula biała

    1
  • ziemniaki

    1 kg
  • pietruszka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso natrzeć solą, włożyć do brytfany i piec w dobrze nagrzanym piekarniku, podlewając sosem spod pieczeni. Po upływie 30 min. obsypac mięso drobno posiekaną cebulką, podlać wodą i doadac pokrojone w talarki ziemniaki. Przyprawić do smaku. Piec do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia22

29.09.2010 08:12
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat