Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab po piekarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 80 dkg
cebula biała 1
ziemniaki 1 kg
pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Schab po piekarsku

Mięso natrzeć solą, włożyć do brytfany i piec w dobrze nagrzanym piekarniku, podlewając sosem spod pieczeni. Po upływie 30 min. obsypac mięso drobno posiekaną cebulką, podlać wodą i doadac pokrojone w talarki ziemniaki. Przyprawić do smaku. Piec do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 29.09.2010 08:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak