Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk po cesarsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 4 łyżki
sok z 1/4 cytryny
sól, pieprz, cukier do smaku
brandy 1-2 łyżki
brzoskwinie w puszce 4 połówki
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk po cesarsku

Brzoskwinie wyjać z syropu, odsączyć, pokroić w kostkę. Tuńczyka rozdrobnić i wymieszać z brzoskwiniami i majonezem. Doprawić do smaku. Podawać na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 21.12.2010 20:33
ale smaczny przepis
bogumiła3 17.09.2010 14:56
super
Dorota77 27.08.2010 17:53
proste i szybkie -tak jak lubie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak