Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki z parówkami wiewdeńskimi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

keczup 2 łyżki
korniszony 2 łyżki
białe wino 2 łyżki
tymianek
rozmaryn
paprykę
sól
pieprz
parówki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Placki z parówkami wiewdeńskimi

Parówki pokroić na cieniutkie plasterki i wymieszać z sosem przyrządzonym z keczupu, białego wina, siekanych korniszonów i przypraw. Wrzucić wszystko do garnka i raz krótko zagotować. Osiem placków posmarować masą i przykryć pozostałymi ośmioma.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał2 01.12.2013 17:28
dobre placki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak