Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki z paszretówką i cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 szt
śmietana 3 łyżki
ogórek konserwowy 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Placki z paszretówką i cebulą

Pasztetówkę wycisnąć ze skórki i przy pomocy widelca rozrobić ją z kwaśną śmietaną na gładką pastę. Domieszać drobno pokrojony ogórek i cebulę. Jeśli trzeba, przyprawić solą i pieprzem. Ssiem placków ziemniaczanych posmarować masą i przykryć pozostałymi plackami. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 26.02.2014 19:51
fajny przepis
Michał2 01.12.2013 17:28
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak