Składniki:
baranina bez kości | 600 g |
ziemniaki | 400 g |
smalec | 50 g |
włoszczyzna | 200 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
piprz ziarnisty | 4 szt |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
baranina bez kości | 600 g |
ziemniaki | 400 g |
smalec | 50 g |
włoszczyzna | 200 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
piprz ziarnisty | 4 szt |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
natka pietruszki | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: